ηρακλειά ξενοδοχεία

ηρακλειά ξενοδοχεία
ηρακλειά ξενοδοχεία
ηρακλειά Φωτογραφίες
ηρακλειά νήσος
ηρακλειά ξενοδοχεια δωμάτια επικοινωνία

 

 

" Η ΗΡΑΚΛΕΙΑ... ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΜΥΘΟΥ. Η ΘΑΛΑΣΣΙΝΗ ΟΠΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ χρόνου, της απεραντοσύνης του πόντου και της ιστορίας των ανθρώπων. Η Ηρακλειά μέσα από την αχλύ του μύθου προβάλλει τη φυσιογνωμία της. Μια οπτασία που στραφταλίζει στον ήλιο καθώς αντανακλάται πάνω στο μαρμαρυγιακό σχιστόλιθο και στο αφρισμένο κύμα, στα ζαφειρένια κοχύλια και στα φτερά των γλάρων, στις ασμυριγλένιες φλέβες της γης και στις ανακλάσεις του φωτός του κρυσταλλωμένου ασβεστίτη"

Από το βιβλίο του Μανώλη Γλέζου "Η συνείδηση της Πετραίας γης"

 

arxiki

accomodatio
paroxes
photogallery
iraklia
epikoinwnia

ηρακλεια ξενοδοχειο αγναντεμα

Ηρακλειά

 

aa

Ξενοδοχείο Ηρακλειά - Διαμονή στην Ηρακλειά - Ξενοδοχείο Aγνάντεμα

διαμονή ηρακλειά

Το διάσημο ξενοδοχείο Αγνάντεμα βρίσκεται 5 λεπτά από την παραλία του Αγίου Γεωργίου, κοντά irakia hotels agnadema στο γραφικό λιμανάκι της Ηρακλειάς. Αντικρίζοντας την υπέροχη θέα στο Αιγαίο και προσφέροντας μία ζεστή φιλοξενία το ξενοδοχείο Αγνάντεμα αποτελεί ένα από τα πιο προσιτά μέρη για να μείνετε στο νησί της Ηρακλειάς.

Το Αγνάντεμα αποτελείται από φωτεινά, ευρύχωρα δωμάτια διαμορφωμένα με προσωπική φροντίδα για να σας προσφέρουν άνεση και ευκολία κατά την διάρκεια της διαμονής σας στην όμορφη Ηρακλειά.

Απολαύστε το πρωινό σας αντικρίζοντας τα γαλάζια νερά του Αιγαίου, το γραφικό λιμανάκι της Ηρακλειάς ή το ποτό σας παρακολουθώντας το ηλιοβασίλεμα που γεμίζει τη θάλασσα με χιλιάδες χρώματα.

Όλες οι μονάδες έχουν μπαλκόνι ή βεράντα με πανοραμική θέα στη θάλασσα του Αγίου Γεωργίου στην Ηρακλειά και είναι εξοπλισμένες με κλιματισμό, τηλεόραση, ψυγείο και ένα μικρό ματάκι για να φτιάξετε το καφεδάκι σας.


ηρακλειά ξενοδοχείαΤο Ξενοδοχείο Αγνάντεμα στην Ηρακλειά παρέχει άριστες υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών ικανές να ικανοποιήσουν και να ξεπεράσουν τις προσδοκίες σας. Το Αγνάντεμα διαθέτει άνετα δωμάτια, πλήρως εξοπλισμένα και διακοσμημένα με προσωπική φροντίδα με πανοραμική θέα στην παραλία του Αγίου Γεωργίου της Ηρακλειάς.

Λίγα λόγια για την Ηρακλειά

Η νήσος Ηρακλειά ονομάστηκε έστι έτσι γιατί εδώ γεννήθηκε ή κατοικούσε ο Ηρακλής. Άλλοι υποστηρίζουν ότι οφείλει την ονομασία αυτή στη φήμη που είχαν οι κάτοικοι της ως πολύ δυνατοί, ως Ηρακλείς.

περισσότερες πληροφορίες
Ιστορική Ταυτότητα Ηρακλειάς


Αξιοθέατα

Το Σπήλαιο του Αγίου Ιωάννου

Σε απόσταση 1 1/2 ώρας πορείας από την Ηράκλεια [χώρα], στα δυτικά του νησιού, κοντά στον όρμο Βουρκαριά βρίσκεται το Σπήλαιο του Αγίου Ιωάννου, που αποτελείται από σειρά θαλάμων με πολύχρωμο στολισμό από ογκώδεις σταλαγμίτες και κολώνες σε ωραιότατα συμπλέγματα με σταλακτίτες. Αλλα αξιοθέατα στη νήσο Ηρακλειά είναι ο όρμος του Μέριχα, Το Κάστρο, Ο Αγ. Αθανάσιος, το βυθισμένο γερμανικό υδροπλάνο στον όρμο Αλιμιά και τέλος από την κορυφή του λόφου Πάπας μπορείτε να θαυμάσετε την υπέροχη θέα προς τα νησιά που βρίσκονται γύρω από την Ηρακλειά.

περισσότερες πληροφορίες
Αξιοθέατα Ηρακλειάς

Πανηγύρια στην Ηρακλειά

Τα πανηγύρια αποτελούν γενικά ένα τρόπο διασκέδασης και εκτόνωσης των Ηρακλειανών καθώς επίσης και τόπο επικοινωνίας των κατοίκων.

1. Το πανηγύρι της Παναγιάς στις 15 Αυγούστου και στις 21 Νοεμβρίου

2. Το πανηγύρι του Αγίου Γεωργίου στις 23 Απριλίου.

3. Το πανηγύρι του Αγίου Νεκταρίου στην Παναγιά στις 9 Νοεμβρίου

4. Το πανηγύρι του Ταξιάρχη στον Άγιο Γεώργιο στις 8 Νοεμβρίου

5.Στις 28 Αυγούστου Αποτομής της τίμιας κεφαλής του Αγίου Ιωάννου του Πρόδρομου στις 7 το πρωί ξεκινούν από το χωρίο Παναγία νεαροί  και νεαρές μεταφέροντας την εικόνα του Αγίου Ιωάννη στο ομώνυμο σπήλαιο.

περισσότερες πληροφορίες
Πανηγύρια ΗρακλειάAgnadema Hotel, Iraklia Island, Tel: 22850 71484 Mob: 6978048789 email: info@iraklia-agnadema.com
©2012 Golden Scorpion Web Services Naxos Contact Webmaster Naxos Island

Golden Scorpion Web Services Naxos Island